страната на боя

от дневник:

"питай аз ще ти отговоря. Всъщносът хитлеристките гаулайтери не бяха избити, в Нюрнбергските процеси има общо 12 смъртни присъди, а "народният" (а всъщност антинароден и партиен) съд в България издаде 2740, като разбира се не се посвени да конфискува и цялото им имущество, за да го раздаде на заслужили другари! Помисли малко за мащабите - 80 милионна Германия, водила 6 годиншна война и организирала Холокоста, и 5 милионна България, чието "престъпление" се заключва в това, че полицията е гонила шумкарите и бандитите, които са тормозили мирното население. И не ми говори за партизаните като за някакви мъченици, защото на всеки нормален човек е ясно, че са сбирщина от съветски агенти и обикновени лумпени, чието геройство се изчерпва с няколко ограбени мандри.

Има многотомни издания, които разказват и за безбройните жертви на неграмотните червени изроди, избити или измъчвани с години по затвори и лагери даже и без червената пародия на правосъдие. Ама...

Прочитане на целия коментар
каквото не ти изнася предпочиташ да не четеш нали? Българският политически, военен, стопански и научен елит беше подложен на систематичен геноцид, като наказание за "престъплението" им, че са били способни и интелигентни патриоти. Защото много обичате да забравяте, как лишената ви и от капка здрав разум идеология обича да си сменя ориентацията през няколко години. И как през 40те и 50те бяхте интернационалисти, подарихте Македония на Тито, че даже насилвахте и хора в Благоевградско да се пишат "македонци". Защото трябваше да се унищожи "великобългарския шовинизъм", както казваше вашия алкохолизиран вожд Димитров (съветски гражданин), на чиято мумия после се кланяхте. А после през 80те станахе изведнъж патриоти и националисти и решихте да тормозите сънародниците ни с турски имена.

Така че за по-добрата част от човечеството не знам, но определено по-добрата част от българите беше избита, унизена и съсипана от шайка неграмотни садисти и безскрупулни опортюнисти, извадена от най-долните слоеве на обществото от чужда окупаторска армия."


Powered by Blogger